Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 General Enquiries

All Enquiries

 Server Transfer

Transfering from another host to Tekknodes, This process sometimes require SSH.

 Node Transfer

Letting us know what server needs to be transfered too.